Lewis Hamilton oplever måske ikke sin bedste sæson i Formel 1, men hans virksomhed stortrives.

Til trods for udfordringer i denne Formel 1-sæson, er Lewis Hamilton alligevel i godt humør. Den britiske Mercedes-kører kan nemlig glæde sig over, at hans forretning har nået en markant værdiansættelse på 100 millioner dollars.

Det skriver Formel 1.

Hamilton har ikke smagt sejrens sødme siden det næstsidste løb i 2021-sæsonen.

Dette skyldes primært, at Mercedes har kæmpet med at konstruere en bil, der lever op til de nyeste regler. Som en konsekvens heraf, har Hamilton kun formået at indtage podiet to gange i denne sæson.

Men han oplever en bemærkelsesværdig succes uden for racerbanen, hvor hans virksomhed Neat Burger har nået en signifikant milepæl. Hamilton lancerede forretningen i 2019 som en af flere medejere.

Neat Burger, som har etableret sig med otte restauranter i London, lancerede i april sin første restaurant uden for Storbritannien, nemlig i New York.

Ifølge Financial Times har denne strategiske satsning givet pote for virksomheden og dens medejere. Virksomhedens værdiansættelse er nu steget til over 100 millioner dollars.

“Virksomheden, som har modtaget økonomisk støtte fra den britiske Formel 1-kører Lewis Hamilton, har indsamlet 18 millioner dollars fra nye investorer,” rapporterer Financial Times.

Det fremgår også, at investeringsbanken LionTree og Real Madrids keeper Thibaut Courtois er blandt de nye investorer.

Mediet påpeger yderligere, at Neat Burger har oplevet betydelig fremgang i de seneste år. Kæden har således øget sin værdi med over 40 procent i løbet af de sidste to år alene.