Den populære ‘Formel 1’-racerkører, er noget chokeret over det.

Forskellen i hastighed gør ‘Red Bull’-biler næsten urørlige i ‘Formel 1’, siger Lewis Hamilton fra ‘Mercedes’.

Lewis Hamilton har tidligere vundet 103 grandprixer i Formel 1, og Mercedes-køreren er blevet verdensmester syv gange. Seks gange for Mercedes.

Englænderen har i løbet af sin karriere aldrig set en bil så overlegen som Red Bulls.

– Jeg har bestemt aldrig set en bil, der har været så hurtig. Når vi var hurtige, var vi ikke så hurtige, siger Hamilton.

Max Verstappen, der startede som nummer 15 på grund af en straf til Red Bull-køreren, passerede Hamilton under søndagens løb i Saudi-Jeddah.

“Jeg synes, det er den hurtigste bil, jeg har set. Især sammenlignet med resten af ​​feltet. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor, men der var stor forskel på hastigheden.”

“Jeg gad ikke engang prøve at blokere, fordi der var så stor forskel i tempo,” siger Hamilton.

Sergio Perez, Red Bulls co-driver, vandt søndagens Formel 1-løb med Verstappen som nummer to.

Det var anden gang i træk, at de to Red Bull-holdkammerater kom på første og andenpladsen i samme løb. Det skete også i sæsonåbningen i Bahrain.

Hamilton blev nummer fem, mens teamkammeraten George Russell blev nummer fire.

“Du skal rose Red Bull for det arbejde, holdet har gjort,” sagde Russell.

“Forskellen fra resten af ​​feltet er den største, vi har set siden Mercedes’ dominans i 2014. Det er en alvorlig forskel. Alle skal arbejde hårdt for at lukke hullet.”

“Vi ved, at vi ikke har truffet de rigtige beslutninger i løbet af vinteren. Men jeg tror, ​​vi kan genvinde noget af det, vi tabte, hurtigere, end vi normalt kunne. Så alt er ikke tabt,” siger han.