Nu taler den populære tv-vært ud.

Den evigt populære tv-vært Lene Beier åbnede for små to ugers tid siden op omkring årsagen til sin pludselige tilbageholdenhed på sociale medier.

Hun forklarede på daværende tidspunkt i en story på Instagram, at familiens elskede hund, Bruce Wayne, havde været involveret i en voldsom ulykke, hvilket også var den mest afgørende faktor for, at hun pludselig var blevet ‘stille’ på sin Instagram.

Hun fortalte ikke præcis, hvad der var sket, men at familien havde været bange for at miste deres hund, og at hun var meget ked af det:

“Jeg har været rigtig ked af det, rigtig, rigtig ked af det. Jeg kommer ikke til at sige, hvad der skete, for så bliver jeg nødt til at involvere nogle andre mennesker også, og det har jeg ikke lyst til.”

Men nu er Lene Beier kommet med en opdatering på hundens helbred.

I bedring

Efter godt to uger med bekymring og usikkerhed bringer tv-værten nu opmuntrende nyt om den lille cocker spaniel. I et opslag på Instagram skriver hun nemlig, at hunden har fået det meget bedre:

“Nu er der både overskud til at nyde sneen, turene i skoven og han begyndt at tigge om mad igen… (det er normalt lidt træls, men lige nu er det bare dejligt, at han spiser)”.

Efter Lene Beier delte den hjerteskærende historie om Bruce Waynes ulykke, har støtten strømmet ind fra alle kanter. Hun retter en kærlig tak til både hendes mange følgere og personalet på AniCura dyrehospital, hvor Bruce Wayne modtog livreddende behandling.

“Tak fordi I har været så søde og omsorgsfulde herinde. Vi har modtaget tonsvis af kærlighed. Og kæmpe tak til alle ansatte på AniCura dyrehospital, I har virkelig gjort alt for at hjælpe os”, afslutter hun sit opslag.

Hele opslaget, som også indeholder et billede af hunden i sneen, kan læses herunder.