Lasse Rimmer må i den grad have haft røde kinder efter den pinlige ups’er, der for nyligt fandt sted på hans ferie med kæresten Line Hoffmeyer.

Forholdet mellem Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer har ikke været en dans på roser. 

Men nu har det skønne par atter fundet melodien igen. 

Og i skrivende stund befinder de sig under sydens sol, hvor parret er på, hvad vi må formode, er en kærestetur. 

For selvom parrets kærlighed fast brast, så er der løbet meget vand i åen siden, og nu stråler kærligheden til hinanden ud af dem begge mere end nogensinde før. 

Kæresteturen er dog startet blandet, hvor det for Line er gået ganske godt, kan man ikke sige det samme om Lasses start. 

Det løfter et nyt opslag på hendes Instagram-profil sløret for. 

“I morges gik jeg i forvejen til stranden, og efter en times tid kom Lasse trissende og lagde sig. Han fortalte ivrigt om sin tur ned til stranden, berettede om sin begejstring for hotelkaffen og det glimrende solskinsvejr. Helt glad og boblende og som altid ikke for fin til at sætte et hav af ord på sin jubel”. 

Sådan indleder hun opslaget, og det er tilsyneladende derefter, at det går ned af bakke for komikeren: 

“Nok havde kvinden, som han lå ved siden af (lige som jeg) blond hår og en orange trekantsbikini på, men hun forstod ikke ord dansk, og guderne må vide, hvad hun tænkte Lasse talte om. Hun var amerikansk, og Lasse forsøgte febrilsk at forklare hende, at hans kæreste havde samme farve bikini, inden han fik benene på nakken. Derfor følte jeg mig hverken spor pinligt berørt da jeg stod og poserede med en selvudløser på balkonen, eller da jeg under massage i eftermiddag midt i en (lidt svedig) bevægelse kom til at lave en forfærdelig pruttelyd i armhulen. Jeg har så meget ro i kroppen med, at intet jeg kommer til at foretage mig på den her ferie bliver pinligere end Lasses ekstatiske entre til stranden i morges”. 

Sådan lyder resten af historien, der bestemt ikke er at skrive hjem om for Lasse Rimmer, på det populære sociale medie Instagram. 

Og brølerne er da heller ikke gået ubemærket hen. 

Opslaget, der i skrivende stund har fået over 3.000 likes, har også fået et hav af kommentar, der alle hylder den morsomme episode, der udspillede sig på stranden. 

Du kan se opslaget ved at trykke her