Nu deler komikeren sin historie.

I et nyt afsnit af portrætprogrammet ‘All Exclusive’ sætter Lars Hjortshøj ord på sin skilsmisse med tidligere tv-vært Tina Bilsbo. Efter 26 års ægteskab meddelte parret i 2021, at de ville gå hver til sit.

I programmet deler den erfarne komiker tanker om skilsmissens udfordringer og dybe følelser. Lars Hjortshøj kommenterer, at han og Bilsbo passer “fuldstændig ind i statistikken,” hvor par ofte skiller sig enten, når børnene er små, eller når de er flyttet hjemmefra.

Det skriver Ekstra Bladet.

Da programværten Casper Christensen forsøger at uddybe emnet, viser Lars Hjortshøj en vis tilbageholdenhed. Mikael Bertelsen, der også medvirker i programmet som journalistisk sidekick, bryder ind og opfordrer Lars Hjortshøj til at dele mere personlige følelser omkring skilsmissen.

Casper Christensen, selv skilt, støtter Lars Hjortshøj og fremhæver vigtigheden af at tackle de emotionelle udfordringer ved en skilsmisse. Lars Hjortshøj erkender, at han stadig er i proces og beskriver skilsmissen som “forbundet med en kolossal sorg over at miste sit livs kærlighed.”

Under samtalen reflekterer Lars Hjortshøj også over sit behov for kontrol og hvordan følelser ikke altid lader sig styre, hvilket førte til en periode med intens refleksion og selvindsigt. Samtidig er han ikke bange for at tale om den svære tid efter bruddet.

– Følelsesmæssigt har jeg ikke problemer med at tale om det: Det er forbundet med en kolossal sorg over at miste sit livs kærlighed.

I dag danner Lars Hjortshøj par med Camilla Skjødt Rønsgaard, der arbejder som kundeservicechef i et rekrutteringsbureau.

‘All Exclusive’ med Lars Hjortshøj kan ses på TV 3 og Viaplay fra den 21. januar.