Nu udtaler tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen, at han mener, at landsholdet spiller bedre uden Eriksen.

En tidligere stjerne fra det danske fodboldlandshold har rejst tvivl om Christian Eriksens fremtidige rolle på holdet, på trods af Eriksens imponerende karriere og comeback efter et hjertestop i 2021.

Christian Eriksen, der debuterede for det danske herrelandshold i 2010, har siden sin første kamp været en markant skikkelse i dansk fodbold. Han blev hurtigt kendt som et stort talent, idet han brød Michael Laudrups rekord som den yngste debutant nogensinde for Danmark. Året efter overgik han igen Laudrup ved at blive den yngste målscorer på landsholdet med et mål mod Island.

Eriksen, der nu er anerkendt som en af Danmarks fodboldlegender, oplevede et skræmmende øjeblik under EM i 2021, da han kollapsede på banen med et hjertestop. Efter en vellykket operation og en periode med genoptræning vendte han stærkt tilbage til fodbolden, først hos Brentford og senere hos Manchester United, hvor han fortsatte med at imponere.

Til trods for Eriksens succesfulde retur til fodbolden og landsholdet, hvor han endda scorede mod Holland, har den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen udtrykt tvivl om Eriksens plads på holdet. Ifølge Gravesen, som udtalte sig til Eurosport.dk, spiller landsholdet klart bedre uden Eriksen.

Denne udtalelse kommer på trods af en bred anerkendelse af Eriksens bidrag til både klub- og landsholdsfodbold, samt en stærk støtte fra hans holdkammerater, der har understreget, at ingen ønskede at tage hans plads på landsholdet.