Læs den triste afsked her.

Den danske fodboldlandsholdsspiller Rikke Sevecke, 27 år, har meddelt at hun er nødt til at trække sig tilbage fra professionel fodbold på grund af en hjertesygdom.

Den chokerende besked blev delt af Sevecke selv på hendes Instagram-konto.

“Det er svært at vide, hvor jeg skal begynde. Jeg har spillet fodbold, siden jeg kunne gå, og det har altid været en stor del af mit liv. Men det stopper nu.” skriver hun i en følelsesladet erklæring.

Undersøgelser af hendes hjerte viste resultatet af sygdommen, hvilket kræver, at hun øjeblikkeligt afslutter sin karriere som professionel fodboldspiller.

Sevecke, der har repræsenteret Danmark i 54 landskampe og senest var med ved VM i Australien, udtrykte sin skuffelse over ikke at kunne realisere nogle af de eventyr, hun så frem til, herunder at spille for Portland Thorns og deltage i en af verdens bedste ligaer.

Hun takkede også alle, der har støttet hende gennem hendes karriere, og udtrykte sin sorg over ikke at kunne fortsætte på trods af hendes egen følelse af, at tiden var inde.

Rikke Sevecke har tidligere spillet for klubber som Everton FC, Brøndby IF og BSF.

Beslutningen om at stoppe karrieren kommer som et hårdt slag for både Sevecke selv og hendes fans, der har fulgt hendes præstationer både nationalt og internationalt.

Du kan læse den triste nyhed her: