Skuespilleren prøvede at skjule det under optagelserne. Måske du lagde mærke til det

I foråret-2022 blev castet af TV 2 Charlie hitserien ‘Sommerdahl’ et medlem rigere.

Skuespillerinden Lise Baastrup landede nemlig rollen som politikvinden Nadia i den folkekære politiserie om Dan Sommerdahl (spillet af Peter Mygind) og resten af politistyrken på Politistationen i Helsingør.

Men Baastrup havde skam mere at juble over i det forgangne år, end blot rollen som Nadia, afslørede hun til BILLED-BLADET.

Udover at være en nygift kvinde med ægtemanden Jacob Dahl, var det mere end en ring på fingeren der prydede hendes liv under optagelserne på sæsonen – hun bar nemlig på en stor hemmelighed.

– Jeg blev faktisk gravid omkring det tidspunkt, hvor vi startede optagelserne, eller lige før det (…) Man kan også godt se det lidt, når man kommer et stykke ind i sæsonen, afslører den 39-årige skuespillerinde.

Baastrup afslører samtidig, at produktionen forsøgte at holde den store hemmelighed skjult fra kameraet så godt som muligt. Men selv kan hun afsløre, at det skarpe øje måske kan spotte en lille babybule i løbet af sæsonen.

– Vi valgte faktisk nogle politibukser, der sad dejligt løst, og det var, fordi jeg havde en formodning om, at det kunne ske. Og det skete jo også, og det var fint, for da vi sluttede optagelserne, var jeg fem måneder henne (…) Jeg kunne godt selv se, at jeg begyndte at hæve lidt på maven og havde lidt væske rundt omkring. Jeg kunne mærke det på mine sko og mine hænder, men jeg tænkte, at så længe tøjet passer, så er det fint. Men det var også godt, at vi sluttede der, ellers havde jeg nok et problem!

I februar-2023 kunne skuespilleren byde den lille datter Elin velkommen til verden. Hun og ægtemanden har i forvejen datteren Laura på fire år.