Lady Gaga i fuld kostume og makeup som Harley Quinn i ‘Joker 2’.

Lady Gaga er klar til sit nærbillede i DCU — hun var på settet i weekenden til den nye ‘Joker 2’-film … og hun ser ret klovnisk ​​ud som Mr. J’s højre hånd.

Sangerinden og et væld af statister var til stede lørdag morgen i NYC, hvor instruktør Todd Phillips og co. optog en scene til den kommende efterfølger til 2019’s ‘Joker’. 

Lady Gaga kunne ses i sit fulde kostume og makeup som klovneprinsen af ​​Gothams berømte kærlighedsinteresse, og på dette billede – kommer hun ned ad nogle trin i retsbygningen midt i, hvad der ser ud til at være en massiv (iscenesat) protest … med ‘Gotham City’ betjente overalt.

Set ud fra det at Gagas Harley minder meget om Joaquin Phoenix ‘ Joker — nemlig ret realistisk og ikke så tegneserieagtig … i modsætning til andre skildringer af karaktererne i DC-film.

Som du måske har hørt nu, skrev Gaga under på at portrættere Harley Quinn … og her er hun:

Foto: Raymond Hall/GC Images

Selvfølgelig, med Gagas version af HQ nu ude … vil sammenligningerne mellem hendes take og Margot Robbies iteration begynde at flyve i filmkredse. 

Margot Robbies har spillet Harley Quinn i et stykke tid nu (3 film, faktisk) … og hendes skildring er blevet godt modtaget.

Baseret på, hvad vi kan få ud af disse billeder (og denne stemning), er der dog noget, der fortæller os, at Gagas Harley måske måske er lidt mørkere … og måske endda lidt mindre fnisende.

Det må tiden vise … vi må bare vente og se, hvornår filmen udkommer i oktober 2024.