Forretningsmogul Kylie Jenner efterlod sine online-følgere ‘fuldstændig besat’, efter at hun pralede med sine berømte kurver i en dybtgående sort kjole, som inkluderede en lårhøj split og udskårne detaljer.

Kylie Jenner så absolut sensationel ud, da hun smuttede sine kurver ind i en dristig, lav-cut kjole under sin ferie i Paris.

Den 25-årige havde fansens puls, da hun udgjorde en storm i sin pirrende bæltekjole.

Mens hun satte sig på en seng, gav Kylie et antal forførende blikke ned ad kameralinsen, mens hun stillede op til en storm, mens hun spiste vindruer.

I et af optagelserne fremviste moderen til to sine meshhandsker, da hun lagde sin finger i munden. I mellemtiden kunne Kylie i endnu et snap ses placere sine hænder elegant hen over sin bæltekjole.

Realitystjernens faldende nummer inkluderede også en lårhøj split, da hun bar et par sorte læderstøvler, som yderligere fremhævede hendes fornemme look.

Med billedteksten til indlægget skrev hun: “Midnat i Paris.”

Fans helt vilde

Da fans så hendes lokkende skærm på deres skærme, gik de direkte til kommentarfeltet for at overøse hende med en række prydende komplimenter.

En bruger af sociale medier sagde: “Du er for smuk,” efterfulgt af en række kærlighedshjerteøjne-emojis.

En anden udbrød: “Jeg er fuldstændig besat af dette look! Det giver alt, hvad vi har brug for!”

En tredje sagde: “Se fantastisk ud,” mens en fjerde fan spurgte: “Hvorfor er du så sexet?”

Fashion week

Kylie har tilbragt tid i Frankrig til Paris Fashion Week.

Men tv-personligheden vakte stor opsigt i begyndelsen af ​​ugen, da hun bar en sort Daniel Roseberry-kjole, som omfattede et kæmpestort imiteret løvehoved foran.

Da Kylie deltog i Schiaparellis landingsbanebegivenhed, mens hun var iført den flamboyante kjole, fik Kylie fans til at tænde på hende, da de mente, at kjolen understøttede dyrs grusomhed.

Men på trods af tilbageslaget fra fans støttede PETA overraskende det falske hovedudseende og sagde, at det hjælper med at tilføje dyrs skønhed uden at forårsage fysisk skade.

I en erklæring sagde PETA-præsident Ingrid Newkirk, at Kylies kjole “fejrer skønheden ved vilde dyr og kan være en erklæring mod trofæjagt, hvor løver og ulve bliver revet fra hinanden for at tilfredsstille menneskelig egoisme”.

Se billederne HER