Kronprinsen ‘pep-talk’ fik et smil frem hos de aktive elever

Traditionen tro faldt det årlige Skole OL sted i sidste uge, inden ungerne kan tage på velfortjent sommerferie, for at hvile hovederne og nyde sommervejret og hinandens selskab.

Og blandt de hyggelige traditioner på den store idrætsdag for 5. klasseseleverne, mødte kronprins Frederik op til det store arrangement, for at bakke op om den danske ungdoms sundhed og livsstil.

Kronprinsen deltog selv i mange af dagens sjove idrætsgrene, men naturligvis skulle der også holdes en tale for de danske unge.

Og under kronprinsens ‘pep-talk’ der skulle motivere de unge til at yde deres bedste, faldt der dog også et sjovt ‘råd’ ind i talen, der fik et kækt smil frem bland de aktive unge, skriver Her & Nu.

– Det vigtigste er, at I har en god dag, og at I kommer i mål med et skævt smil på læben. Det siger jeg altid. Det kan godt være, at det er hårdt, men man skal se godt ud på målfotoet, lød de motiverende ord fra kronprinsen.

Inden den royale kunne sende de topmotiverede unge afsted ved at blæse et båthorn ud i luften, gav han til sidst gode råd med på vejen, om at vedligeholde motivationen, og nyde selskabet med klassekammeraterne.

– I skal tænke på, at I kan det her. I kan klare det. I kan vinde (…) Sidst men ikke mindst skal I bare være nogle gode kammerater, og I skal nyde hinanden og fællesskabet, lød det fra kongehusets ukronede sportskonge.

Skole OL fandt i år sted i Billund, hvor eleverne og de fremmødte kunne nyde det gode vejr og sjove aktiviteter.