Landets kronprins er blevet hånet mens hele landet så på.

Da det i sin tid kom frem, at kronprins Frederik havde været på besøg hos den mexicanske model Genoveva Casanova i Madrid, eksploderede sagen i medierne over hele verden.

Det har naturligvis også ført til et væld af debatter og diskussioner på de sociale medier.

Det betyder, at der har været rigtig meget fokus på denne sag på det seneste. Men hos DR har man ikke givet sagen specielt meget omtalte. Dette har dog ændret sig nu, da der i DR-programmet ‘Tæt på sandheden’ bliver lavet sjov med det.

Her er der ifølge B.T. flere segmenter, hvor der bliver gjort grin med den danske kronprins.

Blandt andet bliver der lavet sjov med et billede i en ankomsthal i en spansk lufthavn, hvor en overrasket kronprins Frederik er blevet klippet ind på et billede med Genoveva Casanova. På billedet står den mexicanske model med et skilt, hvor der på spansk står: Min prins Frederico.

Anledningen til dette indslag er, at regeringen ønsker, at det skal være dyrere at flyve.

“Nu er det jo nærmest kun Kronprinsen, der har råd til at flyve til Spanien og besøge vores nye bonus-Mary,” siger Jonatan Spang, der er frontperson for ‘Tæt på Sandheden’.

Ugen blev der igen sendt en stikpille i retning af kronprins Frederik, men denne gang sker det i anledning af et indslag om, at danske unge har europæisk rekord i druk. Desuden er Danmark kun et blandt fem lande i EU, hvor 16-årige har tilladelse til at købe alkohol.

“Der må jeg lige minde jer om, at Europa er det der sted, hvor folk drikker rødvin om morgenen, mens de kører sorgløst rundt på deres scootere med en tændt Gauloises (saglige prins Henriks cigaretmærke, red.) under hjelmen og en lækker blondine på skødet – og det er bare vores kronprins,” siger Jonatan Spang.

Hertil er der også lavet et billede af den danske kronprins, hvor han er blevet iført en åbenstående skjorte. Desuden er han blevet redigeret ind på en scooter og har fået et glas vin i hånden. Hele billedet rundes af med, at han har en bh over skulderen.

Jonatan Spang har ikke ønsket at kommentere for meget på humoren i ‘Tæt på sandheden’ overfor B.T. Det skyldes, at han foretrækker at lade ‘programmet tale for sig selv’.