TV-værten Kristian Bech går all in. “Det er et kæmpe skridt for mig”.

TV 2-værten Kristian Bech, der er tidligere politimand og som er især kendt fra tv-programmerne ‘Som sunket i jorden’ og ‘De forsvundne fædre’.

Han har nu kastet sig ud i noget nyt.

“Sammen med min gode ven og kollega Rune Vesterlund samt selskaberne Reef tv og Laud People har vi stiftet produktionsselskabet ‘MISSING MEDIA'”, forklarer Kristian Bech i et Instagram opslag.

Kristian skal derfor nu agerer som direktør i sit egen virksomhed, og ikke kun stå i spidsen som tv-vært.

“Fremover producerer vi selv ‘Som sunket i jorden’ (og forhåbentlig mange andre ting). Det er et kæmpe skridt for mig at have ansvar for et firma. Det troede jeg kun var noget, de voksne gjorde. Jeg glæder mig afsindigt til at komme i gang, eller det er vi faktisk allerede,” forklarer Kristian Bech.

Til HER&NU forklarer TV-værten, hvorfor han valgte at gå videre med eget selskab.

“Jeg havde brug for at tage bedre vare på mig selv og min karriere og blive lidt mindre afhængig af andres gode idéer. Nu får jeg forhåbentlig mulighed for, sammen med mine virksomhedspartnere, at sætte endnu mere fokus på at skabe de programmer, jeg drømmer om.”

Ifølge Kristian Bech er programmet ‘Som sunket i jorden’ et tidskrævende program, fordi der er mange oplysninger, som skal undersøges grundigt. Det er samtidigt også et vigtigt program og et program, som står Kristian Bech meget nært, så det er ikke overraskende, at programmet bliver kørt videre i eget selskab.

“Programmerne rør mig personligt, fordi for dem, der leder efter nogen, der er det jo ikke fjernsyn, der er det virkelighed, og det påvirker mig ret meget. Jeg prøver ikke at tage det alt for meget ind, men det gør man jo, fordi jeg ved, hvor meget det betyder for dem,” har Kristian Bech tidligere udtalt til HER&NU.

I en pressemeddelelse uddyber Kristian:

“Jeg glæder mig meget til at kunne dykke endnu mere ned i de komplekse sager, vi arbejder med, og forhåbentlig på sigt udvikle formatet yderligere.”

‘Som sunket i jorden’ vil fortsat blive vist på TV 2.

Se Kristian Bechs Instagram opslag herunder: