Nu er der trist nyt for Jonas Vingegaard.

Nu står det sort på hvidt, at en ny regel kan frarøve Jonas Vingegaards fordel. 

Og til de garvede cykelentusiaster, så er de ikke et sekund i tvivl om, at de kan forringe danskerens mulighed for at vinde tid på rivalen Tadej Pogacar. 

Humlen er, at Tour de France-arrangørerne, som også står bag Paris Nice, er fast besluttet på, at det på tirsdagens holdløb er tiden på holdenes første rytter over målstregen, der gælder, frem for tiden på fjerde eller femte mand, som ellers er normen. 

Og det falder på et tørt sted for danskerens rival, som må siges, at have et knapt så stærkt hold som danskeren i denne disciplin. 

Faktisk er ingen bedre til holdtidskørsler end netop Vingegaards hold, Jumbo-Visma. 

Og Jumbo-Visma kommer da også lige fra en succes i holdløbet, som de vandt i Spanien Rundt. 

Men nu ser de ud til at miste en afgørende fordel, når de to stjerner begge stiller til start i Paris Nice med to stærke hold i bagagen. 

Holdene kan nemlig fokusere på, hvordan de får deres kaptajn hurtigst i mål, mens de ikke behøver at skænke de andre ryttere en tanke. 

Det skriver Ekstra Bladet

Og hos Tadej Pogacars hold. UAE, så har de allerede øjnet den store ændring, og de lægger samtidig heller ikke skjul på, at det kan få en enorm indflydelse på, hvem der løber med sejren i det samlede klassement. 

For den tid som Jonas Vingegaard normalt kan se frem til at være foran, er bestemt ikke en selvfølge mere. 

Og du kan da også følge det legendariske etape-løb, når det inden længe løber af stablen. 

Det er faktisk lige rundt om hjørnet, hvor du allerede fra på søndag den 5. marts kan følge med på TV2 sport.