Spekulationer om den norske prinsesse breder sig om en steppebrand

I weekenden kunne den norske kronprins Haakon fejre endnu et skarpt sving, da han rundede de 50 år.

Og i den anledning valgte det norske kongehus at dele en række billeder fra den store dag, hvor den kommende konge kunne ses med familien i gang med at fejre den glade jubilar.

Men det er ikke kronprinsen medierne verden over skriver om. Tværtimod er den den unge prinsesse Ingrid Alexandra der trækker overskrifter, skriver det norske Se og Hør.

For på et af billederne ses den unge tronfølger med far Haakon og farfar Kong Harald – og på samme billede kan man spotte noget sort på prinsessens overarm.

Og naturligvis har landets royalister haft de helt store spekulationer i gang, om hvorvidt prinsessen har fået sig en tatovering.

Hvis det viser sig at være tilfældet, har det i så fald været uden kongehusets underrettelse.

‘Det har vi ikke kendskab til’ svarede hoffet, da det norske Se og Hør netop spurgte ind til, om prinsesse Ingrid Alexandra har ladet sig udsmykke med blæk i armen.

Adskillige andre billeder af den unge prinsesse er siden dukket op, hvor der under ærmekanten på diverse t-shirts kan spottes noget sort, som nogle faste følgere af den royale familie spekulerer om kan være en fugl i blæk.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle kan det ligeså godt være noget langt mere uskyldigt.

‘Jeg tror ikke, det er en ægte tatovering. Måske kan det være limrester efter sportstape? Jeg ved det ikke’ fortæller Vagle, der også påpeger at prinsessen i fritiden nyder at surfe ved de norske strande – en sport der blandt andet involverer voks og sportstape, for at surfere kan stå bedre fast på brættet.

Indtil vi får en udtalelse fra kongehuset, må spekulationerne forblive netop det: spekulationer.