Josephine og Vincent skal skilles

Kronprinseparret har meddelt at tvillingerne, Josephine og Vincent, ikke længere skal holdes sammen.

De to tvillinger, som har fulgt hinanden i tykt og tyndt, skal ikke længere gå i de samme kredse. Det fortæller Se og Hør, at kongehuset har meddelt i en pressemeddelelse.

Josephine, som er 26 minutter yngre end sin tvillingebror Vincent, er den, der forlader makkerparret.

De to tvillinger er børn af kronprinseparret Frederik og Mary. I deres skoletid har de dog været holdt adskilt allerede, siden de hørte til i hver deres klasse på Tranegårdskolen i Hellerup. Derfor er det ikke helt nyt for makkerparret at være foruden hinanden.

De startede deres skolegang på Tranegårdskolen i 2017. Hvorfor, de nu skal føres væk fra hinanden, er dog for nuværende ukendt.

Josephine har været væk fra Vincent før, da hun i 2020 havde et 12 ugers skoleophold på Lemania-Verbier skolen i Schweiz. Det blev der dog sat en stopper for, da coronapandemien indtraf. Og opholdet blev derfor afkortet.

Kongehuset har været et sted for mange kritiske blikke siden episoderne med Prins Joachims børn, som fik frataget deres kongelige titler.

Nu er det så blevet besluttet, at de to tvillingner, Josephine og Vincent, ikke længere skal gå på samme skole.

Kongehuset bringer ikke nogen oplysninger omkring, hvorfor beslutningen er truffet. Kun at de to tvillinger fremadrettet ikke længere skal gå på samme skole.

Josephine skal nemlig starte på en ny skole. Imens Vincent skal fortsætte på Tranegårdskolen i Hellerup.

Josephine starter i næste uge på Kildegård Privatskole, som ligger tæt på Vincents skole, dog uden at være den samme.

Dermed kan de to ikke længere se frem til at møde hinanden på skolegangene, og de to tvillinger må nu vende sig til en ny tilværelse uden hinanden på skolebænken.