Inden længe skal 95.000 deltagere løbe Royal Run, og nu er årets T-shirt klar.

På Kongehusets Instagram-profil viser kong Frederik dette års T-shirt til Royal Run frem.

“Om under 100 dage finder Royal Run ’24 sted, og årets T-shirt vises her frem af Hans Majestæt Kongen,” skriver Kongehuset til et billede af Hans Majestæt, som viser T-shirten.

Billedet kan du se nederst i artiklen.

“95.000 deltagere stiller til start, og der er lagt op til et brag af en motionsfest på tværs af landet. 
Royal Run finder sted 2. Pinsedag i Fredericia, Brønderslev, Aarhus, Kalundborg og København/Frederiksberg,” lyder det.

Hele Kongefamilien har siden begyndelsen i 2018 vist stort engagement i Royal Run, men for første gang tager Kronprinsen større del i Royal Run, når han tager til Brønderslev og løber i selskab med de 9.000 tilmeldte deltagere i det nordjyske. Dét er noget, der vækker stor begejstring i byen:

”Det er virkelig stort for os, at Kronprinsen kommer til Brønderslev for at deltage i Royal Run. Vi lover, at vi nok skal lægge os i selen for at give ham en god oplevelse på sin første tur ud i landet på denne måde,” siger borgmester i Brønderslev Kommune, Mikael Klitgaard (V).

Det har Royal Run tidligere meddelt i en pressemeddelelse.

Hos arrangørerne bag Royal Run er det naturligvis en stor fornøjelse at kunne afsløre, hvordan de kongelige kommer til at deltage i Royal Run:

”Vi sætter som altid stor pris på Kongeparrets engagement i Royal Run, men det, at vi nu også får selskab af Kronprinsen på en ny måde, bliver noget helt særligt. Vi har jo heldigvis haft fornøjelsen af Kronprinsens deltagelse i København tidligere, men det, at han nu vælger at tage til Brønderslev, sætter vi stor pris på,” siger Morten Mølholm Hansen, der er administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund og med i Royal Runs styregruppe.

Administrerende direktør i DGI, Jens Otto Størup, der ligeledes sidder i Royal Runs styregruppe tilføjer:”Kongeparrets, og nu også Kronprinsens, deltagelse har stor betydning for os og for vores værtsbyer. Det er netop deres deltagelse, der er med til at gøre Royal Run særlig,” slutter han i pressemeddelelsen. 

Herunder kan du se opslaget fra Kongehuset: