Superstjernen har fået et polititilhold mod den påståede stalker, der eftersigende kalder hende, hans “kone”.

Kim Kardashian sagde, at den 28-årige formodede stalker sendte hende en ring og aflagde flere besøg i hendes hjem, men blev stoppet af sikkerhedsvagten.

SIMS-grundlæggeren søgte rettens beskyttelse, efter at manden angiveligt kom til hendes hus flere gange, ifølge en rapport fra TMZ . 

Juridiske papirer indhentet af forretningen indgivet af Kims advokat, Shawn Holley, hævder, at den 28-årige Jomonie Victor Zigler først kontaktede Kim Kardashian i december måned.

Opsøgte hende flere gange

Han aflagde hende flere besøg i det hjem, som hun deler med sine fire børn, men blev til deres held stoppet af sikkerhedsvagten. 

Han omtalte hende også som sin “kone” og delte eksplicitte opslag online om Kim.  

Derudover hævder lægerne, at Jomonie Victor Zigler også har sendt Kim Kardashian-genstande til hendes hjem. Blandt dem var en diamantring og et sæt hotelværelsesnøgler.  

Kim siger, at Jomonie Victor Zigler har en kriminel historie, der inkluderer skydevåben og trusler. 

Reality-tv-stjernen hævdede også, at hans handlinger forårsagede følelsesmæssig nød. 

Dommeren gav Kim et midlertidigt tilhold. Jomonie Victor Zigler er bundet af vilkårene i ordren, indtil han deltager i en høring i næste måned.

Talte “telepatisk” med hende

Kim Kardashian har tidligere haft flere møder med påståede stalkere.  

Først i december sidste år fik fængselsreformens advokat et femårigt tilhold. Hun påstod, at Andre Persaud dukkede op i hendes hjem tre gange på en måned.  

Ifølge Kim sagde Persaud, at han var bevæbnet og “hævdede, at jeg havde kommunikeret telepatisk med ham.” Han har forbud mod at kontakte Kim eller komme inden for 100 meter fra hende.  

Søgte tilholdsforbud i maj

I maj søgte den 42-årige et tilholdsforbud mod en besat fan, der angiveligt truede hende og hendes kære i en række “foruroligende” breve sendt til hendes hjem. 

“I flere breve har han truet med at dræbe mig. Han har fremsat adskillige falske og vrangforestillinger om mig og mine intime forhold. Han har også fremsat foruroligende seksuelle referencer om mig i sine breve,” skrev Kim Kardashian i anmodningen om tilhold. 

En dommer i Los Angeles gav Kim Kardashian et midlertidigt tilhold, der forbød manden at kontakte hende eller komme inden for 100 år fra hende og hendes hjem.