På trods af, at han har budt hende meget, så elsker Khloé Kardashian stadig hendes ekskæreste Tristan Thompson.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Khloé Kardashian er blevet udsat for lidt af hvert af Tristan Thompson, som hun dannet par med flere gange.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner sætter gang i graviditetsrygter

De to fik deres barn i april 2018. Cirka et år efter fik de fra hinanden, fordi Thompson efter sigende havde været hende utro op til flere gange.

Det, der er endte med at være dråben, der fik bægeret til at flyde over for Khloé Kardashian var, at der blev spredt billeder af Tristan, der kyssede med Kylie Jenners tidligere veninde, Jordyn Woods.

I august 2020 begyndte de dog at ses igen, efter at have tilbragt tid sammen under pandemien.

Efter at have ses i en periode, besluttede de sig for, at de ville have endnu et barn. Denne gang ville det dog være med en rugemor, da Khloé Kardashian ikke ønskede at gå gennem endnu en graviditet.

Alt virkede derfor fryd og gammen, men i januar kom det frem, at Tristan Thompson havde fået et barn med en anden kvinde.

På trods af alt dette, så elsker Khloé Kardashian ham stadig, lyder det fra en kilde, der ifølge Page Six heller ikke vil være forundret, hvis de finder sammen igen.

“Jeg har fået at vide, at Khloé stadig elsker Tristan. Hun er fast besluttet på at tilgive ham, og det ville ikke chokere mig, hvis de fandt sammen igen,” sagde kilden.

LÆS OGSÅ: Kate Moss afslører: Derfor vidnede jeg mod Amber Heard

“Det er den virkelige årsag til, at familien ikke udstøder Tristan. De står selvfølgelig ved Khloés side. ‘The Kardashians’ holder altid sammen.”