Nu er der en dato for, hvornår prins William vil vende tilbage.

Prins William genoptager sine royale forpligtelser for første gang efter offentliggørelsen af Prinsesse Kates kræftbehandling

Efter en periode væk fra offentligheden på grund af Prinsesse Kates sundhedstilstand, vil Prins William denne torsdag genoptage sine officielle opgaver. Hans plan inkluderer besøg i Surrey og det vestlige London, hvor han vil fremhæve det vigtige arbejde, lokale og miljømæssige organisationer udfører.

Det skriver Sky News.

Læs også: Husker du Hyacinth fra ‘Fint skal det være’? Sådan ser hun ud i dag

Den 41-årige tronfølger har arrangeret besøg hos Surplus to Supper, en velgørenhedsorganisation i Sunbury-on-Thames, der omfordeler overskydende mad.

Her vil prinsen aktivt deltage i sortering og omfordeling af mad samt assistere i køkkenet, hvor han hjælper med at tilberede måltider. Han planlægger også et stop ved et lokalt ungdomscenter, der modtager forsyninger fra organisationen.

Disse besøg markerer prinsens tilbagevenden til offentlige pligter efter Prinsessen af Wales’ åbenbaring om, at hun undergår forebyggende kemoterapi efter fund af kræft.

Læs også: Bemærkede du detaljen i populært TV 2-program? Nu er det bekræftet

Kensington Palace har understreget, at prinsens engagementer er rettet mod at skabe opmærksomhed omkring organisationernes bidrag til samfundet og miljøet. Beskyttelse af miljøet er fremhævet som en af prinsens centrale prioriteringer.

Efter flere ugers spekulationer om Kates tilstand, afslørede hun i en video, at diagnosen havde været et stort chok for både hende og William, og at hun nu var i begyndelsen af sin behandling. Hun forklarede, at det krævede tid at komme sig efter den indledende operation, og at det også tog tid at forklare situationen til deres børn, George, Charlotte og Louis, på en passende måde.