Musicalen har præmiere den 7. marts

Oprindelig er Rasmus Brohave kendt som en af Danmarks YouTube-pionerer og en populær tv-vært. Nu udvider han sin karriere med en rolle i den nye musical “Askepot”, hvor han spiller kammertjeneren Andreas. Dette markerer hans første dyk ned i verdenen af skuespil og sang, en udfordring han møder med stor entusiasme og daglig læring. Det skriver BILLED-BLADET.

På trods af at være ny i teaterverdenen, udtrykker den 25-årige Brohave en stærk passion for denne nye vej i sin karriere. “Jeg er i fuld gang med musical. Det har været sjovt indtil videre,” deler han med BILLED-BLADET. Han er taknemmelig for muligheden for at lære af og arbejde sammen med resten af castet, som han beskriver som både dygtige og søde.

Brohave, der er vant til et mere isoleret arbejdsmiljø som digital indholdsskaber, værdsætter de nye sociale aspekter ved at være en del af et større ensemble. “Det er superfedt, for det job jeg har normalt kan nogle gange være lidt ensomt, men nu har jeg kolleger, jeg ser hver dag,” forklarer han. Denne forandring har givet ham en følelse af fællesskab og kollegial støtte, som han ikke tidligere har oplevet.

Brohaves deltagelse i “Askepot – The Musical” indebærer også en ny struktur i hans arbejdsliv, med fastlagte tidsplaner og deadlines, der strækker sig over et halvt år. “Det er første gang, at jeg i så lang tid i forvejen ved, hvad jeg skal lave,” siger han.

Med premieren sat til den 7. marts i Tivolis Koncertsal, står Rasmus Brohave over for et spændende nyt kapitel i sin karriere.