Den kendte kok Casper Sobczyk udgiver på sin fødselsdag, nu på fredag den 22. marts, sin anden kogebog. Denne gang er det danskernes appetit på og begejstring for airfryeren, der danner grundlag for den nye kogebog med hele 100 opskrifter.
Casper Sobczyk ser frem til at hjælpe danskerne med velsmagende opskrifter til airfryeren og i kogebogen 100 airfryeropskrifter kommer kokken omkring både morgenmad, desserter, pastaretter samt grise-, okse- og grønsagsretter.
Det oplyser StoryBy i en pressemeddelelse.
“Jeg oplever danskernes store nysgerrighed på mulighederne, som en airfryer rummer. Gennem de seneste to år har jeg solgt rigtig mange af mine egne airfryers, og generelt møder jeg mange danskere, der er begejstrede for alle de muligheder, den rummer,” lyder det fra den populære kok.
Kogebogen er tænkt som en guide til de muligheder, der findes, og de smagsoplevelser, man kan sætte sammen på kryds og tværs, fortæller Casper Sobczyk og fortsætter:
“Kogebogen og de 100 retter sikrer noget for enhver smag til enhver familie. Der er plads til, at man prøver sig frem. Uanset om du lige har fået en airfryer i julegave, eller har haft den i to år, er kogebogen noget for dig. Jeg er også glad for og stolt over, at den kommer så langt ud og allerede nu er købt ind i forretninger over hele landet,” fortæller en stolt Casper Sobczyk.
Kogebogen rammer hylderne i supermarkeder, boghandlere og isenkram-butikker over hele landet i dag fredag den 22. marts.