Nu venter der en helt ny rolle for den populære TV 2-stjerne.

Vi kender Mette Sommer fra TV 2-programmerne ‘Bachelor’, som hun først deltog i, og herefter ‘Bachelorette’.

Mette Sommer afslører nu en stor nyhed på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ  Verdens top tre lykkeligste lande ledes af kvinder

Hun skal nemlig være vært på podcasten ‘Bag om Bachelorette’. Og det var ifølge Mette Sommer ikke noget, der krævede den store betænkningstid.

“Da Podimo ringede og sagde “Hej. Skal vi ikke lave en podcast om den nye sæson af Bachelorette”? gik der ikke lang tid fra da jeg sad i flyveren, på vej hjem fra vores fire måneders rejse, til jeg sad til møde på Vesterbro og kastede den ene bold op efter den anden. De fleste blev grebet og nu håber jeg bare, at I er enige i, at det er nogle møghamrende gode idéer vi er kommet med,” skriver Mette Sommer i opslaget på Instagram.

Hun skriver også, at hun vil gøre sit ypperste for at underholde lytterne, sammen med ‘en masse andre fantastiske mennesker’.

LÆS OGSÅ  Det vidste du ikke om Badehotellets tyske løjtnant

Mette Sommer har jo som bekendt selv været med i både Bachelor og Bachelorette, og har derfor både haft rollen som den der kæmper om fyrenes kærlighed og som den der bliver kæmpet om.

Dog førte ingen af programmerne til, at Mette Sommer fandt kærligheden – men det gjorde hun dog efterfølgende. I dag er hun kærester med Kristian Kjær Lindegaard, og de to venter sig nu deres første barn.

Du kan se hele Mette Sommers opslag herunder: