De er aldrig blevet spurgt, og det er noget som de er kede af.

Når telefonen kimer, er det aldrig en caster fra Vild med dans. Og det er noget, som de to kendisserer ærgerlige over – for de vil nemlig gerne være med.

Det snakker de om i podcasten ‘Marcus og Realitypanelet’. Det skriver HER & NU.

Det er Gustav Salinas og Janni Ree, som ærgrer sig over den manglende invitation.

LÆS OGSÅ  BREAKING: Sinéad O'Connor er død

“Jeg venter stadig på, de ringer til mig,” lyder det fra Gustav Salinas. Janni Ree stemmer i, for det gør hun også, fortæller hun.

Både Janni og Gustav kender vi fra reality-verdenen. Gustav har blandt andet været med i For lækker til love, Gustav og Linse på udebane, og Dagens mand.

Janni Ree kender vi fra realitprogrammet ‘Forside fruer på TV3.

De to spekulerer også i årsagen til den manglende invitation til danse-programmet. Her peger de begge på, at de måske har været lidt for meget på TV3.

“Måske har det noget at gøre med, at vi har været meget på TV3. Kan det være sådan noget?, lyder det i podcasten.

Om de nogensinde får tilbuddet om at deltage må tiden vise.

LÆS OGSÅ  Landmand søger kærlighed: Her er de seks nye landmænd

Vild med dans blev sendt for første gang i Danmark i 2005 på TV 2.

Gennem tiden har flere forskellige værter ledet programmet. I de tidlige sæsoner, særligt sæson 1-2 og 4-6, var Andrea Elisabeth Rudolph en af de faste værter.

Claus Elming tog over fra sæson 2 og fortsatte helt til sæson 14. Fra sæson 10 til 18 var Sarah Grünewald også en del af værtsteamet, og Christiane Schaumburg-Müller havde værtsrollen i sæsonerne 7-9 og igen fra sæson 15 til 18.

LÆS OGSÅ  TV 2 bekræfter: Nødsaget til ændring i populært program

I den nittende sæson, der startede i 2022, blev Martin Johannes Larsen ny vært, hvor han overtog rollen fra Schaumburg-Müller og ledte programmet sammen med Grünewald.

Det er endnu sparsomt med information om den kommende sæson, som går i gang til efteråret. Derfor ved vi ikke hvem som vil være en del af programmet i år.