Keanu Reeves får beskyttelse mod påstået stalker, der tror, ​​de er beslægtet.

Keanu Reeves får beskyttelse fra en mand, som han hævder dukkede op i hans hjem, tilsyneladende opsat på at prøve at bevise, at de på en eller anden måde er beslægtede.

“Matrix”-stjernens advokat, Mathew Rosengart, sendte sagen for retten tirsdag og bad dommeren om et midlertidigt tilhold … for at beskytte Keanu og hans partner, Alexandra Grant, fra en 38-årig mand ved navn Bryan Dixon – som han hævder er forbigående og har chikaneret dem i flere måneder.

Ifølge nye juridiske dokumenter indhentet af TMZ hyrede Keanu et sikkerhedsfirma til at undersøge Dixon efter at have hævdet, at han blev ved med at dukke op i skuespillerens hjem uopfordret og fandt forskellige veje ind på ejendommen.

Ulovlig indtrængen

Lægerne siger, at Dixon overtrådte 6 gange fra november til januar — første gang, den 5. november, gik han ind gennem en sideport og faldt i søvn i baghaven, før han fik støvlen.

Dixon kom angiveligt tilbage næste morgen og efterlod en “mistænkelig og alarmerende” rygsæk på Keanus ejendom, som de siger indeholdt et DNA-testsæt “tilsyneladende beregnet til at bruge på Mr. Reeves i et vildledende forsøg på at bevise, at de er blodrelateret.”

Påstået relateret

Keanus juridiske team siger, at Dixon er en fuldstændig fremmed for skuespilleren, men de har opdaget nogle røde flag – for eksempel har Dixon i øjeblikket en dommerkendelse udstedt mod ham i Rhode Island for påstået indbrud og indbrud med grove hensigter, besiddelse af indbrudsværktøj og hærværk.

Keanus advokater hævder, at fyrens rap-ark går 2 årtier tilbage.

Ydermere hævder Keanus lejr, at Dixon bliver ved med at poste foruroligende beskeder på sociale medier, der omtaler sig selv som “Jasper Keith Reeves” og har sat sig for at tildele alle sine personlige “rettigheder” til Keanu og sætte Keanu i “ansvar” for ham.

Dommeren udstedte et midlertidigt tilhold, der forhindrede Dixon i at komme inden for 100 yards fra Keanu og Alexandra.

Keanu siger, at fyren forsøgte at komme ind på hans ejendom så sent som den 20. januar, og politiet er nu involveret.