Diamantdronningen taler ud om frustreret og utryg periode – og det gik ud over partneren

Man når ikke de succeshistorier i livet som diamantdronningen Katerina Pitzner har opnået, uden hårdt arbejde.

Men de mange år i diamantbranchen har naturligvis også gjort ‘Diamantfamilien’-stjernen ikke bare rutineret med de kostbare ædelstene, men også hårdhudet i den mandsdominerede branche – og det hårde slid har i den grad også båret frugt, både økonomisk og personligt.

Da hun derfor i efteråret-2022 takkede ja til at deltage i sæson 19 af TV2-hitprogrammet ‘Vild med dans’, begav hun sig ud på tynd is. For hvordan balancerer man at være perfektionist og nybegynder på samme tid?

Det var tydeligvis heller ikke nemt – især når hun følte at hendes dansepartner Morten Kjeldgaard ikke gav hende den nødvendige ros hun følte hun havde brug for.

Det udtaler hun selv i det seneste afsnit af programmet ‘Diamantfamilien’, hvor kameraerne var med Pitzner og Kjeldgaard nede i dansesalen. Her blev der blev øvet standart/latindans til den helt store guldmedalje – men fortsat uden det klap på skulderen Katerina så inderligt ønskede.

Det var derfor en frustreret Pitzner der hev den erfarne danser til side, for at have en alvorssnak om fordelingen mellem gulerod og pisk.

– Jeg har brug for mere ros, så jeg ved, hvad det er, jeg gør rigtigt. For når jeg er der, hvor jeg ikke hører noget ros, så aner jeg ikke, om det jeg gør er rigtigt eller dårligt, fortæller Pitzner i det seneste afsnit af ‘Diamantfamilien’.

Hun viser dog også empati for Kjeldgaards undervisningsmetoder, og er klar over at han efter mange år som professionel formentlig ikke er vant til rosende ord i dansetimerne. Kjeldgaard selv mener at Katerina har brilleret i undervisningslektionerne – også selvom han måske ikke har givet hende den nødvendige ros.

– Katerina er mega sej, men også mega skrøbelig, kan jeg så også pludselig mærke. Hun går også rundt og er super usikker. Jeg kan godt forstå, at når man er tre timer med mig i et træningslokale, og man får at vide, at alt det man gør, det er forkert hele tiden. Det nedbryder de fleste, også Katerina Pitzner, uddyber Morten Kjeldgaard i programmet.

Pitzner og Kjeldgaard nåede hele vejen til sjette program under sidste års ‘Vild med dans’.

‘Diamantfamilien’ kan ses på TV 2 ECHO kl. 20.40, eller på TV 2 PLAY allerede nu.