Efter at have modtaget “god bedring”-hilsner, glædede Prinsesse Kate sine fans ved at sende takkekort tilbage.

Den søde handling fra Prinsesse Kate, hvor hun besvarede et “god bedring”-brev, har vakt begejstring blandt de kongelige tilhængere.

Det skriver Daily Express.

Læs også: Chokmelding: Stopper efter 13 år

I weekenden vandt Prinsessen af Wales folks hjerter, da hun sendte et takkekort til en fan, der havde sendt hende gode ønsker.

For tiden er Prinsesse Kate trådt tilbage fra sine officielle pligter, mens hun modtager forebyggende kemoterapi for en kræfttype, som ikke er blevet offentliggjort.

Den fremtidige dronning chokerede offentligheden sidste måned med nyheden om hendes diagnose, som blev opdaget gennem tests efter en større operation i maven i januar. Operationen var oprindeligt antaget at være for en ikke-kræftig tilstand.

Læs også: Vild afsløring: Han er med i næste sæson af ‘Linde på Langeland’

En fan har nu delt sin rørende oplevelse på sociale medier med at få et takkekort fra Kensington Palace, som håndterer sager for Prinsen og Prinsessen af Wales.

Brugeren @AllexmarieHoll1 fortalte på X, at hun sendte et “god bedring”-brev til Kate, da det blev offentliggjort, at prinsessen var blevet indlagt den 16. januar.

Fanen forklarede: “Da det blev meddelt, at vores elskede Prinsesse af Wales var blevet opereret i januar, sendte jeg et kort for at udtrykke vores (min familie og min) dybeste ønsker for en hurtig heling og masser af kærlighed.”

Hun nævnte videre, at hun modtog svaret fra Kensington Palace lørdag den 6. april, og delte en munter anekdote om, hvordan hendes mand fejlagtigt troede, det kunne være en invitation til en kongelig havefest.

Hun forklarede: “I dag fik jeg denne vidunderlige anerkendelse, som jeg ærligt talt vil skatte resten af mit liv. På bagsiden af konvolutten står der Kensington Palace, haha, min mand troede, han skulle til at tage sit jakkesæt på til en havefest (den tosser), men han er lige så forbløffet som jeg over at modtage dette smukke og dyrebare kort. Vi fortsætter med at sende vores bønner og ønsker om helbredelse til vores dejlige Prinsesse af Wales.”