Prinsessen af Wales skubbede sig lidt tættere på Dronning Margrethe med små kokette skridt til fordel for fotograferne under et officielt besøg i København i februar 2022. Nu er videoen begyndt at røre på sig på TikTok. Her har den akkumuleret mere end én million visninger.

Det er en video, der fanger nogle små sjove skridt, som Prinsessen af Wales gjorde under hendes besøg i Danmark, der har spredt sig som en steppebrand på TikTok. De royale fans er vilde med hendes listige fodarbejde!

Mens hun sammen med Dronning Margrethe poserede for billeder under sin officielle ankomst til Danmark, strakte Dronningen armen ud for at invitere prinsesse Kate tættere på sig, så der kunne tages et billede.

Prinsesse Kate skubbede sig derefter tættere på den danske kongefamilie med en diskret hæl-til-tå glidebevægelse. Nu har TikTok-fans døbt bevægelsen “Princess Shuffle”.

Videoen blev postet af @the.royal.watcher på TikTok, og den har allerede mere end tre million visninger og 150.000 likes.

“Og så i høje hæle!” roste en af følgerne på TikTok.

“Jeg vil gøre det samme næste gang, jeg tager et billede med nogen,” skrev en anden.

Den sjove “Princess Shuffle” skete på prinsessens sidste dag i Danmark. Det var afslutningen på hendes andet besøg i Danmark siden 2011.

På turen fik Kate muligheden for at besøge Københavns Universitet for at lære fra verdens førende forskere hos Copenhagen Infant Mental Health Project.