Forsidefruen åbner op om Karstens helbred

De største navne indenfor dansk kendisstatus var mødt talstærkt op i Operaen i København torsdag aften, da de skulle hylde den afdøde musiker Natasja Saad i musicalen ‘Natasja’.

To af gæsterne, forretningsmilliardæren Karsten Ree samt hustruen, ‘Forsidefruer’-stjernen Janni Ree, havde også planer om at bruge aftenen i Operaen sammen med de mange andre kulturnavne – men pludseligt blev der ændret i planerne.

Janni Ree kunne nemlig fortælle Ekstra Bladet, at parret måtte haste afsted til Riget, hvor de brugte hele torsdagen i lægernes varetægt. Karsten havde nemlig pludselig vist tegn på alvorlig sygdom.

Og nu har kendiskonen talt ud om Karstens helbred, og lægernes ord til parret.

– Det er som sagt muligvis noget alvorlig sygdom, som jeg ikke kan sige mere om lige nu. Men det er klart. Selvfølgelig er jeg dybt bekymret, fortæller Janni Ree til Se og Hør.

Hun uddyber yderligere om, at de fortsat venter på svarene fra på lægernes mange tests, og at ventetiden er uhåndterlig.

Til Se og Hør fortæller Janni, at lægerne forventer at have svar til hende og den syge Karsten om cirka ti dage.

Det er ikke første gang at helbredet har været i alvorlig fare for Karsten Ree. I 2015 blev han ramt af blærekræft, som han som sådan ikke holdte hemmeligt, men var kendt blandt hans nærmeste venner og familie.