Forretningsmanden fortæller om ukendt side af forsidefruen.

Den velkendte erhvervsmand og mediepersonlighed, Karsten Ree, har nu delt ud af hverdagens ‘problemer’ mellem ham selv og fruen.

I en nylig udgivet video retter han en kritisk pegefinger mod sin egen hustru, Janni Ree, og hendes tilsyneladende overdrevne forbrug af toiletpapir og opvaskemiddel.

Det skriver Ekstra Bladet.

I videoen, der fungerer som en slags reklame, udtrykker Karsten Ree sin holdning til, at Janni er for dyr i drift:

“Du er alt for dyr i drift, om det er lokumspapir eller sulfo, det sprøjter ud”, siger han.”

Han fortsætter med at påpege, at Janni er den eneste person, han kender, der bruger en hel rulle toiletpapir om dagen, og han forstår ikke hendes forbrugsmønster.

Janni Ree selv bekræfter faktisk, at hendes forbrug af toiletpapir er højt, og hun indrømmer, at Karsten næsten ikke overdriver.

Dog præciserer hun, at det ikke er en hel rulle om dagen, men at det kan være tæt på. Hun griner ved anerkendelsen af hendes forbrug og påpeger samtidig, at hendes daglige toiletbesøg nok bidrager til den høje mængde toiletpapir.

Selvom Karsten Ree også nævner Jannis opvaskemiddelforbrug som højt i den korte video, tager Janni det med et smil.

Hun påpeger, at det er svært at gøre det rigtigt i Karstens øjne, da han også brokker sig over, at hun sætter opvaskemaskinen i gang for tit.

Den tidligere realitydeltager afslører også, at for at undgå yderligere brok får Karsten lov til at vaske sit eget tøj, da deres tilgange til husholdningsopgaver er som ‘nat og dag’.