North og Saint følger i mor Kim Kardashians fodspor, når de skal lægge stemmer til karakterer i den nye PAW Patrol-film.

Kim Kardashian kan byde et par af sine børn velkommen på listen over medvirkende til den nye film “PAW Patrol: The Mighty Movie”.

Det cementerer deres status som bona fide ‘nepo-babyer’ – et udtryk, der blev populært sidste år, efter at New York Magazine havde et hit med fokus på nepotisme i Hollywood.

Realitydronningen Kim Kardashian har selv lagt stemme til doodle-hunden “Dolores” i den første film “PAW Patrol: The movie” i 2021.

Nu får hun samme mulighed får hun igen, men denne gang får hun selskab af familien.

Hendes to ældste børn North og Saint West som hun har sammen med rapperen Kanye West, er blot ni og syv år gamle, og hvis de ikke kunne mærke goderne før, så nyder de godt af kendismoderens stjernestatus nu. De har nemlig allerede landet deres første roller i en ny film i “PAW Patrol”-serien. 

Det skriver Daily Mail.

Sammen med den 42-årige realitydronning, skal de lægge stemmer til karakterer i “PAW Patrol: The Mighty Movie”.

Saints del er angiveligt kun en cameo, mens Norths karakter er en af ​​tre hvalpe i rollebesætningen.

Ifølge Deadline skal North, der er Kim og Kanye Wests ældste datter, lægge stemme til den ene af tre nye hvalpe sammen med TikTok-stjernen Brice Gonzales, 7, fra EnkyBoys og Alan Kim, 10.

De slutter sig til en top-stemmebesætning, herunder Frozen-stjernen Kristen Bell og børneskuespillerinden McKenna Grace, som spillede over for Viola Davis i Troop Zero.

X-Men-hjerteknuseren James Marsden, Get Out-skuespilleren Lil Rel Howery og tennislegenden Serena Williams er alle en del af ensemblet.

Den første PAW Patrol-film blev tilpasset fra en canadisk tv-tegnefilm af samme navn, der blev sendt på Nickelodeon i USA. 

North har opnået stjernestatus på sociale medier i de seneste måneder, hvor hun ofte optræder på en TikTok-konto, hun deler med sin mor.

Hendes TikTok-berømmelse kommer efter, at Kanye offentligt gav udtryk for sine ihærdige indvendinger mod, at hans ældste barn måtte komme ind på platformen. 

Kim og Kanye, som giftede sig i 2014 og afsluttede deres skilsmisse sidste år, deler fire børn – North, ni, Saint, syv, Chicago, fire, og Psalm, tre.