Familien Kardashian Jenner nu en hård tid i møde og gennem en stor sorg.

Fans, haters og alt i mellem følger dagligt med i livet hos de forskellige medlemmer af Kardashian Jenner familien.

Det er mildest talt næsten umuligt at ikke følge med, da familien har enormt populære platforme på de sociale medier men også deres egen reality serie.

På trods af at de glædeligt deler videoer og billeder samt små glimt fra deres ellers perfekte glansbillede liv, så er de også mennesker der rammes af dyb sorg.

Det er blevet bekræftet, at Khloe Kardashians eks kæreste, Tristan Thompson, desværre har mistet sin mor, Andrea.

Kilder fortæller at Tristans mor, Andrea, gik bort af et hjerteanfald i eget hjem torsdag. Hun blev sendt på det lokale hospital med hast, hvor de medicinske eksperter og læger forsøgte at genoplive hende, men hun stod desværre ikke til at redde.

Kilder rapporterer desuden at Tristan forlod Los Angeles, ligeså snart at han kunne, for at være sammen med sin familie i Toronto.

Tristan postede en masse billeder med sin mor gennem årernes forløb, og det er tydeligt at mærke og se, at de var meget tætte. Han delte også billeder af Andrea med sine børn – inklusiv sin datter True, som han har sammen med Khloe Kardashian.

På instagram har Kris Jenner delt et rørende instagram opslag, hvor hun sender tanker og bønner til Tristans famlie.

“Jeg er så knust over den pludselige bortgang af Tristans mor, Andrea. Mine tanker, bønner og al min kærlighed er hos Tristan, Amari, Dishawn og Daniel.”

Og fortsætter: “Du var den mest fantastiske, dedikerede, hengivne og uselviske mor og sådan en kærlig, venlig og fabelagtig bedstemor. Hvilken velsignelse du var for din familie!!! Jeg vil savne dig Andrea,” slutter Kris Jenner af med på sin Instagram.