Den australske minister foreslår, at Kanye West kan blive nægtet indrejse i landet efter antisemitiske kommentarer.

Da Kanye West rapporterede besøg i Australien mødtes han med hård kritik.

En minister har nu hævdet, at rapperen kunne blive nægtet adgang efter hans kontroversielle bemærkninger, herunder antisemitiske kommentarer.

I oktober sidste år blev den 45-årige rapper midlertidigt suspenderet fra Twitter kort efter at have skrevet: ‘When I wake up I’m going death con 3 On JEWISH PEOPLE’.

To måneder senere trak han igen overskrifter efter en anden suspendering, hvor det blev rapporteret, at han delte et foto til stedet for en Davidsstjerne, et symbol på jødedommen, fusioneret med et hagekors.

Efter disse kontroverser har Australiens undervisningsminister Jason Clare kommenteret, at andre personer, der tidligere har fremsat lignende kommentarer, tidligere er blevet nægtet visum.

Da Jason Clare talte om Nine, fordømte Clare Yes kommentarer som ‘forfærdelige’ og sagde: ‘Jeg ved ikke, om han har ansøgt om visum endnu, men Google det, vil du se, at han virker som om han er en ret stor fan af en person, der dræbte seks millioner jøder sidste århundrede.

‘Sådan folk, der tidligere har ansøgt om visum for at komme ind i Australien, er blevet afvist.

“Jeg forventer, at hvis han ansøger, ville han skulle gennemgå den samme proces og svare på de samme spørgsmål, som de gjorde.”

Se videoen af ministeren HER

Clares kommentarer kommer efter, at formanden for Anti-Defame Commission Dvir Abramovich har givet udtryk for, at Kanye West’ indtræden kan få “alvorlige konsekvenser”.

“Australien bør ikke lægge velkomstmåtten frem og give en platform til en hadmonger, der udspyder trusler mod det jødiske samfund og forhandler konspirationsmyter om jødisk magt, grådighed og kontrol,” sagde han.

‘Kanye er en åbenlys, unuanceret antisemit.’

Det menes, at Kanye West er på vej “Down-Under” for at møde familien til hans nygifte brud Bianca Censori, 21, efter at parret sluttede sig til tidligere på måneden.

Mens Bianca og Kanye endnu ikke offentligt har udtalt sig om foreningen, har hendes slægtninge videregivet deres hilsener til det nye par.

Brudens søster Angelina Censori sagde til  The Herald Sun : ‘Det er meget spændende nyheder for både min søster og familien, men vi vælger at have lidt privatliv indtil videre.’