Var jagten på kærligheden det værd?

Kendissen er langt fra tilfreds med, hvordan hun blev portrætteret i TV 2-programmet.

Efter en sæson fyldt med romantiske forhåbninger og hjertesorg, står det klart, at ikke alle deltagere i TV 2’s populære datingprogram ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ har forladt showet med varme følelser.

Anne Houborg, en af dette års håbefulde, udtrykker nu åben kritik af, hvordan produktionen har håndteret deltagernes følelser.

I et åbenhjertigt interview med Se og Hør deler Anne sin frustration over de oplevelser, hun har haft under og efter programmets afslutning.

LÆS OGSÅ  Færdig: Ditte Okman stopper

“Jeg føler ikke, jeg har fået lov til at have min egen stemme i det her. Det er jeg rimelig irriteret over. Jeg synes virkelig ikke, det er okay,” sagde Anne, der havde håbet at finde kærligheden, men i stedet sidder tilbage med en bitter eftersmag.

Ifølge Anne blev hun og en anden deltager, Emilie, sat i en position, hvor den mandlige deltager, Anders, vidste hvem han ville vælge tidligt i processen, men blev instrueret i at føre begge kvinder bag lyset for programmets skyld.

Anders selv bekræftede lignende manipulationer fra produktionens side:

LÆS OGSÅ  Nicole Kidman overrasker med stor donation

“Jeg fortalte dem, at det var svært at smålyve. De bad mig nogle gange om at lave røgslør,” afslørede Anders i et interview med HER&NU.

Anne, der efter eget udsagn følte sig brugt som en “pauseklovn”, overvejer nu at trække sig helt fra yderligere tv-deltagelse.