Dating-deltageren gik amok i nattelivet.

Anders Ingwersen, kendt fra det populære TV 2-program “Kærlighed hvor kragerne vender”, har været i rettens søgelys efter en episode, hvor han bed en dørmand under en bytur i Odense.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Trods den voldsomme hændelse, der indtraf kort før optagelserne til den nye sæson, har TV 2 besluttet at lade Ingwersen fortsætte i programmet.

“Man er ikke per automatik diskvalificeret fra at deltage i et TV 2-program, fordi man har gjort noget strafbart. Men det er klart, at vi har taget individuelt stilling til det i dette tilfælde, hvor Anders endnu ikke har udstået sin fulde straf,” forklarer Mads Volck, programredaktør hos TV 2.

Volck tilføjer, “For os er det afgørende, at Anders angrer, at han helt åbent og ærligt har inddraget os i sit livs største fejltagelse, og at han i øvrigt ikke er tidligere straffet.”

Under den skæbnesvangre aften i Odense endte Ingwersen med at urinere på gulvet i en natklub og blev derefter involveret i en konfrontation med en dørmand. Situationen eskalerede, og Ingwersen endte med at bide dørmanden i armen. Ingwersen selv husker kun dele af hændelsen men erkender, at han var “godt fuld” på tidspunktet.

“De smider mig ned på jorden. Jeg føler mig klemt og bliver lagt i benlås. Det gør ondt på mig, og jeg reagerer ved at prøve at komme fri, hvor jeg ender med at bide en dørmand i armen,” forklarer Ingwersen.

Episoden fandt sted den 12. august sidste år, og dommen faldt den 22. november.

Straffen lød på 20 dages betinget fængsel samt et nattelivsforbud i tre måneder.