Den unge greve går en vigtig rolle i møde til efteråret

Gåde grev Nikolai og grev Felix går et spændende akademisk efterår i møde.

Storebror Nikolai har netop pakke den helt store rejsekuffert ud, og begiver sig nu ‘down under’. Sammen med kæresten Benedikte Thoustrup, skal den 23-årige greve nemlig læse valgfag på University of Technology i Sydney, Australien.

I mellemtiden kunne lillebror Felix stolt gå den nuværende sommerferie i møde, efter at have overstået sit første år på Copenhagen Business School i København.

Men med en distance på knap 14.500 kilometer, skal de to brødre vænne sig til en hverdag uden hinandens selskab. Og især ét punkt blandt deres fællesinteresser står til at få et tryk, skriver BILLED-BLADET.

Blandt de mange ting de to unge grever deler, er sportsinteressen højt rangeret. Og især kærligheden for fodbold deler Nikolai og Felix i fulde drag.

I fritiden spiller de royale brødre også side om side på Bispebjerg Boldklubs 7-mandshold. Og med selv samme klub kunne brødrene gå på sommerferie med ikke blot en 6-0 sejr i sæsonens sidste kamp, men også en imponerende og velfortjent oprykning i en ny og bedre liga.

Men i den kommende sæson skal holdkammeraterne vænne sig til et manglende velkendt ansigt i omklædningsrummet. Med Nikolai på den anden side af jordkloden, står klubben med en tomt hul hvor den stærke forsvarsspiller plejede at spille.

Dermed vil Felix stå tilbage på det kontrastærke holds venstre kant, hvor det forventes at han vil få en fast startposition. En manglende Nikolai i forsvaret, kombineret med oprykningen over sommeren, betyder derfor at Felix og resten af holdet i Lersøparken skal gøre sig klar på helt nye udfordringer.

Om hvorvidt Nikolai kan vende hjem og se fodboldklubben i aktion til oktober, i forbindelse med at hans fætter prins Christian fylder 18 år, vides ikke.