Efter intet mindre end 17 år, er der nu nyt musik på vej.

I den pulserende verden af musik har få kunstnere formået at efterlade et så dybt og varigt indtryk som Billy Joel. Den ikoniske “Piano Man” har gennem årtier fortryllet lyttere med sin unikke blanding af rock, pop og klaverkunst. Hans tidløse sange og enestående karriere har cementeret ham som en af de mest respekterede og elskede figurer i musikbranchen.

Det er 17 år siden, at der sidst kom ny musik fra Billy Joel. Men den 1. februar udkommer hans helt nye single ‘Turn the lights back on’.

Det deler han på sin Instagram-profil.

“It’s time to TURN THE LIGHTS BACK ON. Brand new single coming February 1st. Pre-order now at the link in bio!,” skriver han til videoen, hvor man også kan høre en lille smule af melodien til sangen.

Kommentarerne er allerede strømmet ind til opslaget, og der er ingen tvivl om, at der er mange fans som er ovenud lykkelige for nyheden.

Billy Joel blev født den 9. maj 1949 i Bronx, New York. Hans musikalske rejse begyndte allerede som barn, da han lærte at spille klaver, og hans passion for musik voksede hurtigt. I begyndelsen af 1970’erne brød Joel igennem med sit tredje album, “Piano Man”, der indeholdt den klassiske titelsang, der stadig bliver sunget med begejstring på barer og koncertsteder verden over.

Derudover er han også særdeles kendt for hits som ‘Vienna’ og ‘Uptown girl’.

Du kan se hele opslaget herunder: