Der er ingen tvivl om, at Justin Biebers navn er på manges læber lige for tiden.

Alle de mistænksomheder, mystik og tvivl som har været gået viralt på blandt andet det sociale medie TikTok, omkring Selena Gomez og Hailey Bieber, har nu listet sig ind, og er blevet en del af Justin Biebers fødselsdagsfest.

Hentyder Justin Biebers festgaver til Selena Gomez? Flere har udtalt dette som “Virkelig pinligt”.

Selena Gomez’ fans har ikke just accepteret Justins seneste narrestreger.

I sidste uge afholdte ‘Baby’-hitmageren en kæmpe fest for at fejre sin 29-års fødselsdag, mens en af genstandende i ‘Swag-tasken'(red. goodiebag’ fik deltagerne til at løfte øjenbrynene af undring.

“Jeg er så taknemmelig for, at jeg ikke endte med det, jeg troede, jeg ville have”, stod der indgraveret på en lighter, som blev givet ud til festdeltagerne og delt af Biebers artistic director, Alfredo Flores, på Instagram.

På trods af, at han ikke direkte navngav sin tidligere kæreste, gik Gomez’ fans i gang med vilde spekulationer om, at sætningen var en stærk hentydning til ‘Wolves’sangerinden.

“Hele deres verden kredser om selena gomez. du er 5 år inde i ægteskabet, og din eks er stadig hovedemnet på din fødselsdag? Poster du også din ekss tatovering. Forestil dig, at hvis det var selena, der gjorde dette, ville de kalde hende besat,” en Twitter bruger skrevet.

“Tænk at Justin Bieber holdte en temafest med Selena Gomez som tema, virkelig pinligt,” skrev en anden person.

“Dette er definitionen af besættelse. Han er virkelig besat af hende,” skrev en tredje person, før en anden spøgende tilføjede, “Awwww han er team Selena”.

For at gøre de onde rygter værre, påpegede fans også det faktum, at Bieber kun uploadede ét billede af konen, Hailey Bieber, hvor hendes ryg var vendt mod kameraet. I mellemtiden var hans tatovering til ære for Selena Gomez på fuld udstilling.

Bieber bliver kaldt ud, da ‘Only Murders in the Building’-stjernen og hans kone er blevet bundet op i en påstået fejde, efter at Rhode Skin-grundlæggeren og Kylie Jenner så ud til at håne Gomez for hendes alt for laminerede øjenbryn.