Den verdenskendte stjerne har solgt sine rettigheder, og vil derfor få et svimlende beløb ind på sin konto.

Den canadiske popstjerne Justin Bieber kan nu se frem til, at han inden længe får et enormt beløb ind på sin bankkonto. Han har nemlig solgt sine musikrettigheder.

Ifølge TMZ har han solgt rettighederne til hele sit musikbibliotek for $200 millioner.

Parret har 200 millioner dollars grunde til at nyde en aften i det store æble … tidligere på dagen solgte Justin officielt rettighederne til sin udgivelse og kunstner royalties fra hans sangkatalog til Hipgnosis Songs Capital.

Køberen af Justin Biebers musikkataloget, Hipgnosis, som der også ejer en række andre kataloger, de har opkøbt. Blandt andet ejer de rettighederne til musik fra Shakira, Skrillex, Justin Timberlake, Red Hot Chili Peppers, Leonard Chohen og flere andre.

“Effekten af ​​Justin Bieber på den globale kultur gennem de seneste 14 år har virkelig været bemærkelsesværdig,” lyder det i en pressemeddelelse fra Merck Mercuriadis, der er grundlægger og adm. direktør af Hipgnosis.

Aftale været undervejs

Som TMZ rapporterede, så har aftalen været undervejs siden december måned, og denne handel, vil blive hyldet som det mest lukrative salg af musikrettigheder for enhver kunstner fra Justins generation.

“Dette opkøb er blandt de største aftaler, der nogensinde er lavet, for en kunstner under 70 år, sådan er styrken i dette utrolige katalog, der har næsten 82 millioner månedlige lyttere og over 30 milliarder streams alene på Spotify.”

Konkret er der tale om en handel, der dækker over Justin Biebers sangskrivningsrettigheder samt en andel af hans master-rettigheder til den musik i hans katalog, der er blevet indspillet og udgivet frem til og med den 31. december 2021.

Pagten på $200 millioner dækker angiveligt alle 290 sange i Justins bibliotek udgivet gennem 2021 … inklusive hans seneste album, “Justice”.