Den 34-årige værtinde gik imod eksperternes råd.

Triumf og modstand har præget den seneste tid for Josefine Høgh, den energiske tv-vært bag det prisvindende show “I hjernen på stjernen”.

Fredag aften var en særlig anledning, hvor Høgh og teamet bag showet løftede TVPRISEN i kategorien Bedste Underholdning.

Men vejen til toppen har ikke været uden forhindringer for den 34-årige tv-vært.

Sidste år oplevede Høgh en alvorlig knæskade på fodboldbanen – en hændelse der resulterede i en delvist overrevet ledbånd, en revnet menisk og et delvist overrevet korsbånd. Skadens omfang krævede kirurgisk indgreb, men det satte ikke en stopper for Høghs arbejdsiver.

LÆS OGSÅ: Nu vender Peter Ingemann tilbage på skærmen: Det skal han denne gang

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdahl’ vender tilbage: Det ved vi om den 5. sæson

“Andre havde nok være sygemeldt i den periode, men jeg ville gerne lave de programmer, og de betyder meget for mig. Jeg var nyopereret, da vi optog det sidste program. Der fik jeg voksenskældud over at være gået for tidligt på arbejde,” fortæller hun til BILLED-BLADET.

Høghs beslutsomhed fik dog konsekvenser for hendes helbred, hvilket førte til yderligere hvile og behandling.

“De kunne se, knæet ikke var, hvad det skulle være, så jeg måtte tilbage på sofaen. Men når adrenalinen kører… Og jeg bliver også opslugt af Jans Hellesøes univers,” forklarer hun om sin tiltrækning til arbejdet og showets magi.

Til trods for de fysiske udfordringer, ser Høgh tilbage på denne periode uden fortrydelse. Hun fremhæver snarere den positive udvikling i sin rehabilitering og ser frem mod en fremtid, hvor tennis og padel igen er en del af hendes aktive liv.