Der florerer påstande om, at ofret nu har trukket sagen tilbage.

Jonathan Majors’ advokat siger, at der er beviser, som vil bevise, at han ikke begik nogen forbrydelse mod en kvinde, der påstår at have overfaldet hende – endda hævder, at hun vender sin egen historie om.

Kriminalforsvarsadvokaten Priya Chaudhry – som repræsenterer Majors i denne sag, fortæller til TMZ at:

“Jonathan Majors er fuldstændig uskyldig og er sandsynligvis offer for et skænderi med en kvinde, han kender. Vi indsamler og præsenterer hurtigt beviser for distriktet. Advokat med forventning om, at alle anklager vil blive frafaldet omgående.”

Hun fortsætter med at citere beviser, som hun siger, at de allerede har samlet for at sikkerhedskopiere deres version af begivenheden – inklusiv videooptagelser fra køretøjet, hvor det påståede overfald fandt sted, vidneudsagn fra føren og andre, der så/hørte episoden.

Og sidst men ikke mindst, to skriftlige erklæringer, som Chaudhry hævder, er fra det påståede offer i denne sag.

Chaudhry insisterer på, at udtalelserne viser, at hun helt tilbagekalder sine påstande, og hun tilføjer, at alt dette vil blive præsenteret for myndighederne i god tid for at bevise, at hendes klient ikke gjorde noget forkert.

Med hensyn til hvorfor at Majors blev arresteret, hvis alt dette faktisk er sandt.

Så fortæller hun, at det er SOP i politiafdelingen der foretog en anholdelse, efter at en påstand blev fremsat, og hvis der er sandsynlig grund til at støtte påstandene.

I dette tilfælde har NYPD (New York Police Department red.) sagt at der var synlige skader.

Chaudhry slutter med dette … “Vi forventer, at disse anklager snart vil blive frafaldet. DA vil normalt anmode om beskyttelsesordrer i disse sager, mens de bliver løst.”

Jonathan Majors er blevet sigtet for overfald, grov chikane, forsøg på overfald og chikane. Han blev løsladt efter eget erkendelse og skal tilbage i retten til maj.

Som svar på Majors’ advokats påstande om kvinden – som vi har fået at vide er en kæreste af ham – siger Manhattan DA’s kontor til kilder at sagen er i gang, og de vil ikke kommentere yderligere på detaljerne.

Hvad de dog sagde, er, at der er indført en begrænset retsbeordret beskyttelse for det påståede offer. 

DA anmodede om en fuld beskyttelsesordre … hvilket indikerer, at de føler, at det påståede offer har brug for et større kraftfelt.