Cykelstjernen er tilfreds, men ser muligheder for forbedringer.

Efter en længere og yderst velfortjent pause er den dobbelte Tour de France-vinder, Jonas Vingegaard, tilbage i sadlen med store ambitioner for den kommende sæson.

Og i søndags kunne han så lade sig hylde som vinder af O Gran Camiño, hvor han ikke blot vandt tre etaper, men også den samlede sejr. Med benene solidt plantet i pedalerne og formen på toppen, ser den 27-årige dansker nu frem mod det næste store mål, Tirreno-Adriatico, et løb, der lokker med stjerner som Juan Ayuso og Adam Yates.

Her lægger den ydmyge Glyngøre-dreng ikke skjul på, at han kan gøre det endnu bedre.

Til trods for denne imponerende præstation, mener Jonas Vingegaard selv, at han kan præstere endnu bedre.

I et interview med den spanske avis Marca udtrykte han tilfredshed med sin nuværende form, men med et blik mod fremtidige udfordringer, især Tour de France, understregede han, at der er plads til forbedring:

“Jeg synes, at jeg har det rigtig godt lige nu, og min fysiske form er ligeledes god. Jeg er meget glad, men jeg tror, at jeg kan gøre det bedre, nu når vi nærmer os nye udfordringer som blandt andet Tour de France”.

Den danske cykelstjerne hvile i den grad ikke på laurbærrene, og inden længe stiller han også til start i Tirreno-Adriatico, Baskerlandet Rundt og Critérium du Dauphiné inden den hedder Tour de France, hvor han øjner et vaskeægte hattrick.