Tour-vinderens beslutning kom som en overraskelse

Patrick Lefevere, chef for cykelholdet Soudal Quick-Step, blev i den grad overrasket over den nyhed, der kom på dagen for sidste etape af Tour de France. Han havde nemlig ikke forventet at Jonas Vingegaard fra Jumbo-Visma havde planer om at deltage i Vuelta a España i august. Selvom Jumbo-Visma hævder, at dette har været planlagt siden november, var det en uventet udvikling for Lefevere.

Vingegaards deltagelse i Vueltaen blev offentliggjort til stor overraskelse for mange. Lefevere, der leder det belgiske hold Soudal Quick-Step, var chokeret over nyheden. Hans hold kommer til Vueltaen med det formål at forsvare Remco Evenepoels sejr fra sidste år.

Cykelbossen mener dog alligevel, at det kan være en fordel for hans hold at have kun én kaptajn, i modsætning til Jumbo-Visma, der nu har to ledere.

Lefevere udtalte til mediet Wielerflits:

”Jeg var lidt chokeret. Det havde jeg ikke forventet. Jumbo-Visma stiller med en mastodont af et hold, men det skal stadig køres. Måske kan det være en fordel, at vi udelukkende kører for Remco, og at de har to ledere. Det kan nogle gange skabe lidt forvirring.”

Efter Tour de France, hvor Quick-Step kun opnåede én etapesejr, er holdet ivrig efter at præstere bedre. Den eneste sejr blev vundet af danske Kasper Asgreen på 19. etape.

”Vi forventede mere.” lød det fra Lefevere ovenpå et skuffende Tour de France.