Den folkekære musiker bringer trist nyt.

“Havde man set frem til at høre anekdoter og røverhistorier fra en enestående karriere, når Johnny Madsen i løbet af oktober og november måned skulle have debuteret på foredragsscenen, bliver man slemt skuffet. Tikko, der arrangerer foredrag og events i hele landet, har netop bekræftet over for Ekstra Bladet, at den 71-årige Johnny har aflyst foredragsrækken, der består af seks foredrag”.

Sådan lød meldingen for godt og vel et år siden.

Dengang var det corona der satte en stopper for ham, men denne gang er det alt andet en virussen, der er årsag til den triste meddelelse.

Den 72-årige rockveteran løfter nemlig sløret for, at hans karriere inden længe synger på sidste vers:

“Alting har en start, og alting har en ende,” lyder det fra Johnny Madsen, der har besluttet sig for at trække stikket på sin musikalske karriere.

Men dette er ikke bare endnu en historie om en ældre musiker, der går på pension.

Det er en refleksion over, hvad det vil sige at være kunstner i en alder, hvor de fleste ville overveje at trække sig tilbage.

Og Johnny Madsen selv lægger heller ikke skjul på, at det er fifty-fifty om han har givet karrierens sidste koncert:

“Fifty-fifty”, lyder det fra den evigt populære Johnny Madsen, der ikke skal tørne ud på scenen til næste år – og måske aldrig mere.

Det skriver Ekstra Bladet.

Madsen lider af ‘hotel-lede’ og mangler motivation, men han udelukker ikke, at han har et album mere i sig. Han siger, at han for nyligt skrev to nye sange.