Den hyldede skuespiller er på turne i Europa med sit band, men en koncert måtte aflyses kort tid før tæppet gik. Nu er den rystende årsag fundet

Den excentriske skuespiller Johnny Depp er for tiden på europaturne med hans band Hollywood Vampires, der blandt andet inkluderer rocklegenden Alice Cooper.

Sidste uge var tourbussens næste stop Budapest, hvor tusindvis af fans allerede stod klar i Papp László Budapest Sport Arena. Men blot få timer før koncerten skulle være skudt i gang, kom meldingen fra bandet over højtalerne: koncerten er aflyst.

Den oprindelige forklaring bag, lød på at Depp var blevet syg, og derfor ikke kun optræde. “På grund af uforudsete omstændigheder, er The Vampires nødsaget til aflyse deres show i Budapest i aften. (…) Vi elsker og værdsætter alle de fans, der har rejst fra nær og fjern for at se vores fremgang, og vi er virkelig kede af det,” skrev bandet på deres officielle Facebook-side.

Men det ungarske medie Blikk har via. pålidelige kilder en anden forklaring på skuespillerens fravær fra koncerten.

Ifølge nyhedsmediet blev den 60-årige Oscar-nominerede skuespiller fundet bevidstløs på hans hotelværelse, hvor det formodes at for meget alkohol er årsagen bag.

Da skuespilleren ikke var lydhør eller reagerede på banken på døren til værelset, blev en læge hasteindkaldt.

En fan på Twitter meldte også ind om Depps berusede ‘rockstjerneliv’ kort tid før koncerten skulle have fundet sted. Her har brugeren delt billeder af en noget ‘vissen’ Depp kort tid før bandet skulle have blæst publikum bagover:

En koncert i Slovakiet blev sidenhen også aflyst få dage senere. Forklaringen på bandet har lydt, at aflysningen skyldes at lokationen hverken var god eller sikker nok.

Bandet har sidenhen fået hældt kaffe i ‘Edward Saksehånd’-skuespilleren, for Hollywood Vampires var igen at finde foran jublende fans på scenen søndag aften.

Hverken Depp eller nogle af de andre bandmedlemmer har indtil videre ikke udtalt sig.