Nu fortæller Jim Lyngvild, hvor voldsomt det kan være.

Jim Lyngvild, modedesigner og tidligere modekommentator for Ekstra Bladet, har haft en travl karriere, der har haft konsekvenser for hans helbred. Jim Lyngvild lider af migræne, som ofte rammer ham efter perioder med stort arbejdspres, og kan lægge ham ned i flere dage ad gangen.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Dar Salim scorer stor international rolle

Han beskriver, hvordan hans krop lukker ned efter langvarig stress, og han må opsøge en vagtlæge for at få morfinindsprøjtninger.

Han kaster op hvert tiende minut og er sengeliggende i tre dage, men vender derefter tilbage til sit hektiske tempo.

Jim Lyngvilds mand, Morten, er en stor støtte for ham under migræneanfaldene. Når Jim Lyngvild kaster op af migrænen, støtter Morten ham, så han ikke er helt alene under anfaldet.

“Jeg brækker mig hvert tiende minut. Og hvert tiende minut står Morten og holder mig for panden og kæler mig på ryggen. Jeg har sagt, at jeg gerne vil have det, så jeg ikke er helt alene i min smerte,” fortæller Jim Lyngvild.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen afslører: Vil ændre markant udseende

For at håndtere migrænen, tager Lyngvild en sovepille hver anden uge for at få tilstrækkelig hvile. Han er også medicineret mod migræne, som særligt generer ham, når han rejser med fly.

Han har beskrevet oplevelsen som om, hans blod bliver udskiftet med syre, og at hans krop er i flammer, hvilket fører til voldsom kvalme.