Den tidligere Detroit Lions linebacker Jessie Lemonier er død, bekræftede holdet torsdag. Han blev kun 25 år.

Der er ikke frigivet detaljer om dødsårsagen.

Lemonier, som blev draftet af XFL’s Arlington Renegades i november, skrev i stedet for nylig under med USFL’s Houston Gamblers for den kommende sæson, inden han blev byttet til Birmingham Stallions.

Han optrådte i syv kampe med løverne i 2021-sæsonen, hvor han sluttede med 15 samlede tacklinger og 1,5 sacks. Han skrev under med Arizona Cardinals sidste sommer og registrerede en fyring i et preseason-spil, men blev senere løsladt under træningslejren.

“Vi er chokerede og kede af at høre om bortgangen af ​​den tidligere Detroit-løve Jessie Lemonier,” sagde Lions i en erklæring. “Jessie var en modelholdkammerat og en vidunderlig ung mand, der er gået alt for tidligt. Vores tanker og bønner går til hans familie og venner i denne svære tid.”

Hans agent, Drew Smith fra DEC Management, fortalte ESPN, at Lemonier og hans kæreste ventede et barn.

Lemonier, der er hjemmehørende i Hialeah, Florida, underskrev oprindeligt med Los Angeles Chargers som en udraftet gratis agent fra Liberty i 2020. Han så action i seks kampe og lavede to tacklinger.

Han spillede syv kampe for løverne i sæsonen 2021-22 og skulle fylde 26 på tirsdag.

“Vi er chokerede og kede af at høre om bortgangen af ​​den tidligere Detroit-løve Jessie Lemonier,” skrev Lions på Twitter.

“Jessie var en modelholdkammerat og en vidunderlig ung mand, der er gået alt for tidligt. Vores tanker og bønner går til hans familie og venner i denne svære tid.”

Lemonier sluttede sig til Arizona Cardinals i maj 2022 efter at have forladt Lions, men blev løsladt i slutningen af ​​deres træningslejr i august samme år.

Han havde været uden et NFL-hold siden, men blev for nylig byttet til Birmingham Stallions i United States Football League efter at have skrevet under for Houston Gamblers.