“Jeg følte mig som en call girl,” sagde hun om sin oplevelse med skuespilleren, der havde en kæreste på det tidspunkt.

Jessica Simpson har været forbundet med en masse berømte mænd gennem sin karriere – men hun har lige afsløret, at der er en anden stor skuespiller, der forfulgte hende hårdt efter hendes skilsmisse fra Nick Lachey.

I sin nye Amazon Original Stories-kort, “Movie Star”, afslører sangerinden, at hun første gang mødte denne unavngivne “massive filmstjerne” ved MTV Video Music Awards 2001, i en periode, hvor hun og Nick kortvarigt gik fra hinanden, før de blev gift. 

Klædte mig af med øjnene

Hun hævdede, at efter at være blevet præsenteret for denne mand – som hun “voksede op og troede var så hot” – af hendes livvagt for natten, “så skuespilleren mig op og ned. Som om han klædte mig af med øjnene.”

Dage senere krydsede de deres veje i fitnesscentret og udvekslede numre, men Jessica Simpson blev genforenet med Lachey efter 9/11, blev forlovet og giftede sig. 

Hun ville ikke løbe ind i den mystiske mand før i 2006, efter at hun og Lachey blev skilt, og de blev forbundet af en fælles producerven.

Mødtes på hotelværelse

Simpson fortæller, at hun mødtes med manden på hans hotelværelse, da han forberedte sig til en stort prisuddeling, hvor han kyssede hende. 

“Jeg følte dette varme jag hele vejen ned ad min krop, til spidserne af mine tæer i mine kiler,” skrev hun og tilføjede:

“at han blev ved med at skrive til hende hele natten – på trods af at han deltog i begivenheden med sin kæreste.”

Nægter at være den “anden kvinde”

Mens Simpson sagde, at hun nægtede at være den “anden kvinde”, fortalte skuespilleren hende, at deres forhold var “helt forbi”, og hun flyttede ud.

De fortsatte med at se hinanden på klubber og til hjemmefester, hvor de sneg sig ud for at tale og kysse, men holdt op med at have sex. 

Skuespilleren fortalte til sidst Simpson, at han talte med sin åndelige rådgiver om hende, og fortalte ham “hvor meget jeg vil have sex med dig” og “hvor meget det giver mig lyst til at omvende mig.”

Sex bringer dig tættere på Gud

“Han siger, at det at have sex bringer dig tættere på Gud,” sagde skuespilleren til hende, før han inviterede hende til en filmoptagelse, han var i gang med. Mens de fløj sammen i et privat jetfly, blev de samlet op i separate biler og opholdt sig i separate rum.” 

“Gør tingene værre: hans team fik hende til at gå op ad “brandtrappen” for at komme til sit værelse … i hæle!”

Call-girl

Selvom lokalet var fyldt med blomster og champagne, fik hele oplevelsen hende til at føle sig “som en call girl”. 

Mens hun lavede ud, hævdede hun, at han også udbrød: “Hvorfor har vi ikke sex?” da hun lukkede ham ned. Det var dengang, det blev registreret for hende, at han “[skjult] mig for sin kylling”, og hun kom til den erkendelse, “alt dette var ved at ende.”

Teenage fantasi

“Jeg var ligeglad med, om han var min teenagefantasi, der kom til live, dette var ikke et valg, som den samme pige, mit yngre jeg, ville være stolt af,” skrev hun, før hun tilføjede, at hun pakkede sine ting og forlod den næste. dag. Når hun ser tilbage, sagde hun, at oplevelsen “var starten på, at jeg lærte at elske mig selv fuldt ud.”

Simpson blev senere blive knyttet til John Mayer og Tony Romo, før hun begyndte at date sin nu mand Eric Johnson i 2010.

Parret giftede sig i 2014, efter at have budt datteren Maxwell og sønnen Ace velkommen. De er også forældre til datteren Birdie, født i 2019.

“Dette er en meget personlig historie, og jeg troede virkelig, at jeg aldrig ville dele den!” Simpson fortalte People om sin seneste fortælling. “Jeg lærte også, at der er en bred vifte af, hvad monogami betyder i Hollywood!