Livet i søgelyset blev en tand for meget for ‘Dildo-Jill’.

Jill Liv Nielsen har taget noget af en drastisk ændring i sit valg af levevej, hun er nemlig gået fra ‘Big Brother’-vinder og realitystjerne med intet privatliv, til at være selvstændig psykoterapeut.

Jill Liv Nielsen blev en af Danmarks første reality-stjerner, da hun i 2001 vandt den første sæson af det danske ‘Big Brother’.

Men da realitystjernen endte med at blive døbt “Dildo-Jill”, kom ud af ‘Big Brother’-huset efter hele 104 dage, ventede der en pludselig og voldsom opmærksomhed fra offentligheden.

Det fortæller hun i et interview med modemagasinet ‘Elle’.

“Da jeg kom ud af huset, blev jeg modtaget af 3000 mennesker på Sluseholmen. Der blev hevet og flået i mig, og jeg havde det, som om jeg var med i et stort popband,” fortæller 46-årige Jill Liv Nielsen.

Berømmelsen og opmærksomheden gjorde et stort indtryk på den dengang 24-årige Jill, men den voldsomme popularitet blev meget hurtigt for meget at sluge.

“Jeg ville gerne tage imod alle de søde ord, men jeg ville jo også gerne kunne gå ud at spise med min familie.”

“Og efter jeg havde oplevet de første 30 bøffer blive kolde, fordi jeg skulle skrive autografer, tage billeder og svare på spørgsmål, blev jeg nødt til at afvise folk på en pæn måde ind i mellem.”

Og det faldt, ifølge Jill Liv Nielsen, ikke i god jord blandt alle, og pludselig blev “Big Brother”-vinderen beskyldt for at have fået “nykker”. 

“Det gjorde ondt på mig. Men jeg havde intet privatliv den første tid. Der lå breve i vinduesviskerne på min bil, folk efterlod gaver foran min dør eller kom og bankede på og stod i min opgang bare for at møde mig,” fortæller hun i interviewet.

Efter hun i 2004 vandt “Big Brother All Stars”, har Jill Liv Nielsen trukket sig en smule fra rampelyset. Men i 2022 gjorde hun tv-comeback i programmet “Korpset”. 

I dag arbejder hun som selvstændig psykoterapeut og underviser på psykologisk Institut.