Nu deler den tidligere svømmestjerne en dejlig nyhed.

Jeanette Ottesen, den tidligere svømmestjerne, har nu afsløret en spændende nyhed om sit privatliv. Efter en turbulent tid, der inkluderede en svær skilsmisse med utroskab, har kærligheden nu fundet vej til hendes hjem igen.

I juni sidste år bekræftede Ottesen, at hun havde fundet en ny kæreste, og siden da er forholdet mellem dem kun blevet stærkere.

LÆS OGSÅ  Ville have fyldt 80 år: Sådan fejrede Peter Bellis familie den afdøde kunstner

Før hun fandt sin nye kærlighed, boede Ottesen sammen med sine to børn, Billie og Harley, efter sin skilsmisse.

Nu er situationen ændret, da hun og kæresten er flyttet sammen. Jeanette Ottesen bekræftede denne store begivenhed overfor Ekstra Bladet, og afslørede, at de har delt adresse siden januar.

Flytningen kom kort efter et ubehageligt chok for Ottesen. Lige før juleaften opdagede hun røg fra nabolejligheden, og branden var så voldsom, at hun og børnene ikke kunne blive i deres hjem.

Denne uheldige hændelse førte dog til en lykkelig ændring i hendes liv, da hun og kæresten besluttede at flytte sammen.

Ottesen har været gift to gange tidligere. I 2011 giftede hun sig med Bobby William Gray, men de blev separeret i 2013 og blev skilt året efter.

LÆS OGSÅ  Heidi Klum ryster bagdelen i afslørende video

Senere giftede hun sig med Marco Loughran, og i 2017 blev de forældre til deres datter Billie. I 2020 fik de en søn, Harley, men kort tid efter, i september, annoncerede de deres skilsmisse.

Ifølge Ottesen var årsagen til skilsmissen, at hendes mand havde været utro.

Nu ser det dog ud til, at Jeanette Ottesen har fundet lykken igen med sin nye kæreste, og de nyder at bo sammen.